Dag 17: Boquete - Dominical
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Monique
30 September 2014 | Costa Rica, Dominical
Nou, daar stonden we. Tickets had niemand want die krijg je pas om het vliegveld. Dan maar de vluchtgegevens waar een naam op staat. Ik had alles uitgeprint en gelukkig ook op m'n mobiel staan maar er waren sommige die het niet hadden of waar het bovenop, ingepakt en wel in de tas zat. Nog steeds deed de mevrouw moeilijk en na enig aandringen van Meike dreigde ze zelfs met landweigering. Dat moest niet! De genen die de gegevens niet hadden zijn toen naar een internet café gelopen een stuk verder op, uitgeprint en toen konden we eindelijk door. Daarna hopen dat alle tassen niet van het dak hoefden (want deze zitten helemaal ingepakt in zeilen tegen de regen etc) maar dit hoefde gelukkig niet. Na bijna 2 uur konden we door!
Na 1,5 gereden te hebben (wederom geslapen haha) gingen we lunchen. Heerlijk rijst met garnalen. Toen door voor het laatste stukje waarna we aankwamen in het hotel. Een lekkere welkomstcocktail stond klaar, tassen naar de kamer gebracht en gelijk 2 uur het zwembad in gedoken. Heerlijk water, goed weer! Wel even wennen hoor, gisteravond zat ik nog hoog in de bergen met een lange broek en 2 dikke vesten aan, hier loop je in je korte broek helemaal kapot te gaan van de hitte.
Na het zwemmen even gedouched en samen met Erik, Diana en Maurits een heerlijk hapje gegeten. De groep is super leuk maar soms is het ook wel lekker om even niet met iedereen te zijn. Terug in het hotel lekker gaan slapen. Helaas geen airco maar hopelijk werkt de ventilator wat ;-)
Weltrusten!